miercuri, 7 februarie 2018

Cărți pe care trebuie să le citești înainte să devină filme în 2018

  Anul 2018 se anunță a fi un an foarte plin de surprize în materie de filme. Astăzi, dragi cititori, vreau să vă arăt 8 filme ce vor apărea în noul an, inspirate din cărțile noastre preferate.




Labirintul: Tratament Letal de James Dashner (26 Ianuarie)

Despre ce e? Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său în luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, într-un labirint controlat de RĂU.
Ce actori vor juca? Dylan O’Brien, Walton Goggins, Nathalie Emmanuel


Peter Iepurașul de Beatrix Potter (9 Februarie)
Despre ce e? Adorabilul Peter Iepurașul apare în numeroase cărți pentru copii, cea mai cunoscută fiind Aventurile lui Peter Iepurașul, în care încearcă în mod continuu să pătrundă în grădina vecină.
Ce actori vor juca?  Domhnall Gleeson, James Corden, Daisy Ridley





O buclă în timp de Madeline L Engle (9 Martie)
Despre ce e? Loiala și curajoasa Meg Murry călătorește prin timp și spațiu pentru a-și salva tatăl, care este un om de știință, cu ajutorul unor prieteni la care nu v-ați aștepta niciodată.
Ce actori vor juca?  Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling


Cincizeci de umbre descătușate de E.L. James (9 Februarie)
Despre ce e? Ultima carte din saga Fifty shades of Grey îi are în plin plan pe îndrăgostiții Ana și Christian împreună, proaspăt căsătoriți.
Ce actori vor juca?  Jamie Dornan, Dakota Johnson









Simon și planul Homo Sapiens de Becky Albertalli (16 Martie)
Despre ce e? Un tânăr este pe punctul de a mărturisi familiei că este homosexual, și este îndrăgostit de un coleg anonim pe care l-a găsit pe internet. (Filmul se va numi Cu drag, Simon).
Ce actori vor juca?  Domhnall Gleeson, James Corden, Daisy Ridley









Ready player one de Ernest C (9 Februarie)


Despre ce e? Wade Watts evadează din lumea reală într-un joc de realitate virtuală care c0nține puzzle-uri aproape imposibile care l-ar îmbogăți pe oricine le-ar rezolva. 
Ce actori vor juca?  Simon Pegg, Olivia Cooke, Mark Rylance




Prizonieră în pânza de păianjen de David Lagercrantz (19 Octombrie)
Despre ce e? Al patrulea roman din seria Millennium continuă relațiile și investigațiile hackeriței Lisbeth Salander și a jurnalistului Mikael Blomkvist, care a devenit celebru în trilogia originală a lui  Stieg Larsson.
Ce actori vor juca?   Claire Foy, Claes Bang, Cameron Britton





Minți primejdioase de Alexandra Bracken (va fi anunțat)
Despre ce e? Un virus ucide 98% dintre copiii americani; restul dezvoltă superputeri și sunt puși în lagăre de detenție deoarece sunt considerați prea periculoși pentru societate. Unul dintre ei scapă și încearcă să dea jos guvernul.
Ce actori vor juca?  Mandy Moore, Gwendoline Christie, Amandla Stenberg





Share: